"Het wordt nooit makkelijker, u gaat gewoon sneller"

Sirocco race

Bent u klaar voor een unieke racefiets?

De eerste stap naar uw droomfiets 

Fietst u regelmatig in de Pyreneeën/Alpen/Ardennen of rondom uw thuisregio West-Brabant, Zeeland of Antwerpen? Dan bent u bij Sirocco aan het juiste adres voor een customized roadbike, mountainbike of gravelbike. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan staat u altijd voor een aantal lastige keuzes.

Wordt mijn racefiets een aero, allround of toch een endurance model? Moet mijn mountainbike een vaste of geveerde voorvork hebben? Wat is het voordeel van een gravelbike? Voor welke groep moet ik gaan en wat wordt mijn afmontage?

Hier kunnen wij u optimaal mee helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van racefietsen, mountainbikes en gravelbikes hebben wij veel kennis opgedaan om voor u een perfecte fiets samen te stellen. Wij luisteren naar uw wensen, budget en mogelijkheden. Dit allemaal voor de laagste prijs.

De perfecte fietshouding 

Wilt u op de juiste manier op de fiets zitten? Bekijk dan de onderstaande video. Hierbij leggen wij duidelijk uit hoe u de juiste framemaat kunt berekenen! Mocht u een fiets bij ons kopen, meten wij u uiteraard op. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u goed op de fiets zit! 

Bij ieder frame kunt u de fiets geheel zelf samenstellen. De materialen die wij gebruiken, zijn allemaal optimaal getest. Deze materialen komen qua prijs en kwaliteit het beste naar voren en daarom hebben wij besloten om deze te gebruiken. 

Levertijd groepsetten

Voorraad groepen

  • Shimano 105 R7020 Disc 2x 11 - Voorraad
  • Shimano 105 R7170 DI2 Disc 2x 12 - Voorraad
  • Shimano Ultegra R8020 Disc 2x 11 - Voorraad
  • Shimano Ultegra R8170 DI2 2x 12 - Voorraad
  • Shimano Dura-Ace R9270 2x 12 - Levertijd onbekend 

Assortiment Racefietsen

Ons doel is om IEDEREEN een fijne fiets te kunnen aanbieden. Hierin vinden wij het belangrijk om de fiets 100% naar eigen wens te maken. Daarnaast bieden wij een groot assortiment aan in frames. We hebben twee aero modellen, één allround model en één endurance model. Hierbij kunt u oneindig veel verschillende kleurencombinaties ontwerpen. Naast een eigen kleur vinden wij het belangrijk om een goed gevoel te hebben bij een fiets. Wij hebben niet de intentie om extreem veel fietsen te verkopen. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is en jarenlang met veel plezier fietst. Daarnaast zijn alle frames gemaakt van Toray T1200 93 g/m² koolstofvezels, met een afwerking van UD carbon. Dit biedt een uitstekende kwaliteit! In de onderstaande teksten en afbeeldingen vindt u alle race modellen. Hierbij wordt kort uitgelegd waarom wij voor dit model gekozen hebben. Voor meer informatie kunt u altijd verder kijken. 


Sirocco SR-Aero 

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Er zijn nieuwe modellen ontwikkeld en de huidige modellen zijn allemaal vernieuwd. Om te beginnen met de SR-Aero. Dit model is in 2021 in ons assortiment gekomen. Hierbij maakten wij de stap naar een compleet nieuw concept. Alle kabels werden geïntegreerd door het frame en stuur. Deze stap hebben wij inmiddels met een groot succes voltooid. De SR-Aero was in 2021 en 2022 een groot succes, mede door de lagere prijzen en de mogelijkheden in afmontage.  

De SR-Aero blijft zeker in ons assortiment. Dit top model reageert strak, zit comfortabel en ziet er gewoon heel gaaf uit! Voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometrie en montage kunt u klikken op de foto hiernaast! 


Sirocco SR-Speed

Door de toenemende vraag aan fietsen met een volledig geïntegreerde bekabeling, hebben wij besloten om een extra model toe te voegen aan ons assortiment. Bij het bestellen van een nieuw frame vinden wij het belangrijk dat iedereen dit model aan kan. De geometrie is ideaal voor de nieuwe norm. Met een rechte zadelpen zit u verder boven de bracket. Dit houdt in dat u meer op sourplesse kunt rijden en een langere stuurpen kan pakken. Zo ontwikkelt u een betere houding om nog sneller te kunnen fietsen. Daarnaast heeft de SR-Speed een nieuw design tegenover de SR-Aero. Dit geeft weer een nieuwe demensie in ons veelzijdig assortiment. De SR-Speed is op zijn vroegst te leveren in april 2023. 

Voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometrie en montage klik dan zeker op de foto hiernaast!


Sirocco SR-Vibe

De SR-Vibe is het oudste frame in ons assortiment. We hebben dit model sinds 2017 en dit is de perfecte allrounder. In de afgelopen jaren is het frame al meerdere keren vernieuwd. 

MAAR in 2023 wordt dit frame opnieuw veranderd. We krijgen ook voor de SR-Vibe een frame met alle kabels geïntegreerd. Dit betekent dat we ook voor de allrounder een frame hebben met alle kabels weggewerkt. De Vibe is minder stijf dan de Aero en Speed. De smallere buizen geven een comfortabel gevoel, maar in tegenstelling tot een endurance model is dit frame strak afgewerkt. Hierbij is de Vibe perfect ontwikkeld voor de allrounder. 

Voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometrie en montage; klik op de foto hiernaast! 


Sirocco SR-Monza

Naast een aerodynamisch en allround model is het belangrijk om een endurance model te ontwikkelen. De SR-Monza leent zich daar perfect voor. Dit frame kwam in 2021 bij ons binnen. We waren in één opslag verliefd op dit model. Het enige nadeel... de kabels liepen buitenlangs. MAAR ook voor dit frame is er een nieuwe ontwikkeling. In 2023 is de SR-Monza ook te verkrijgen met alle kabels geïntegreerd. Dit betekent dat we sinds jaren weer een volledig assortiment hebben met verschillende modellen. 

Het is nog wel even wachten voor we dit frame goed kunnen leveren. De frames zijn uiteraard besteld, maar we verwachten ze pas in maart / april. 

Wilt u meer informatie over de SR-Monza? Klik dan zeker op de foto hiernaast!

Prijzen

In de onderstaande tabel staan alle prijzen van de verschillende modellen. Hierbij kunt u de groepset, het design en alle onderdelen zelf samenstellen. LET OP: de prijzen zijn incl. 10% korting. Wanneer u mee doet aan een leaseplan, kan het zijn dat de korting vervalt... Mist u iets in de lijst, kan dit makkelijk aangepast worden. Alle onderdelen die in de lijst staan, zijn getest en u kunt er zeker van zijn dat de fiets voldoet aan al uw wensen. 

In de onderstaande video's een aantal handige tips om beter te kunnen fietsen!

Bent u zoek naar een custom geschikte racefiets, dan bent u bij Sirocco aan het juiste adres. Prijs kwaliteit zijn wij een van de beste in Nederland en België. Sirocco bied 3 modellen aan. Het topmodel SR-Aero staat bekend om aerodynamica. SR-Vibe staat bekend om allround en geschikt voor alle omstandigheden. SR-Monza is het nieuwe endurance model en geschikt voor lange afstanden.