"Het wordt nooit makkelijker, u gaat gewoon sneller"

Sirocco race

Bent u klaar voor een unieke racefiets?

De eerste stap naar uw droomfiets 

Bent u een enthousiaste fietser die regelmatig de bergen van de Pyreneeën, de Alpen, de Ardennen, of de prachtige omgeving van West-Brabant, Zeeland of Antwerpen verkent? Dan is Sirocco de ideale bestemming voor uw op maat gemaakte roadbike, mountainbike of gravelbike. Wanneer u overweegt om een nieuwe fiets aan te schaffen, komt u voor een aantal belangrijke keuzes te staan.

Wat voor type racefiets moet het worden: aero, allround, of wellicht een endurance model? Moet uw mountainbike uitgerust zijn met een vaste of geveerde voorvork? Wat zijn de voordelen van een gravelbike? Welke groepset moet u kiezen, en hoe moet uw afmontage eruitzien?

Bij Sirocco staan we klaar om u optimaal te begeleiden in dit keuzeproces. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van racefietsen, mountainbikes en gravelbikes hebben we een schat aan kennis vergaard om voor u de perfecte fiets samen te stellen. We luisteren aandachtig naar uw wensen, budget en mogelijkheden. Dit alles bieden we tegen de meest betaalbare prijs. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

De perfecte fietshouding 

Wilt u op de juiste manier op de fiets zitten? Bekijk dan onderstaande video. Hierbij leggen wij duidelijk uit hoe u de juiste framemaat kunt berekenen! Mocht u een fiets bij ons kopen, dan meten wij u uiteraard op. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u goed op de fiets zit! 

Bij ieder frame heeft u de volledige vrijheid om uw fiets op maat samen te stellen. Onze zorgvuldig geselecteerde materialen hebben alle tests doorstaan, waarbij zowel prijs als kwaliteit optimaal in balans zijn. Dit heeft ons doen besluiten om juist deze materialen te gebruiken.

Prijzen

In onderstaande tabel staan alle prijzen van de verschillende modellen. Hierbij kunt u het frame, de groepset, het design en alle onderdelen zelf samenstellen. BELANGRIJK: De vermelde prijzen zijn inclusief een korting van 10%. Als u deelneemt aan een leaseplan, kan het zijn dat deze korting niet van toepassing is. Als u bepaalde items mist in de lijst, kunnen deze eenvoudig worden aangepast. Alle items vermeld in de lijst zijn getest en u kunt erop vertrouwen dat ze van goede kwaliteit zijn. 

Als u specifieke onderdelenwensen heeft, is dat zeker mogelijk. In dat geval kunnen we de extra kosten voor de onderdelen berekenen. Het is echter belangrijk op te merken dat we niet altijd volledig garant kunnen staan voor deze aangepaste onderdelen. Als er problemen met deze onderdelen optreden, zullen wij ze uiteraard proberen op te lossen. Maar soms zijn er beperkingen waar we weinig aan kunnen veranderen. Dus let hier goed op, wij kunnen u hier altijd advies over geven!

Alle prijzen zijn netto prijzen. Daarnaast ruilen wij GEEN fietsen in!

Assortiment Racefietsen

Ons doel is om IEDEREEN een fijne fiets te kunnen aanbieden. Hierin vinden wij het belangrijk om de fiets 100% naar eigen wens te maken. Daarnaast bieden wij een groot assortiment aan in frames. We hebben twee aero modellen, één allround model en één endurance model. Hierbij kunt u oneindig veel verschillende kleurencombinaties ontwerpen. Naast een eigen kleur vinden wij het belangrijk om een goed gevoel te hebben bij een fiets. Wij hebben niet de intentie om extreem veel fietsen te verkopen. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is en jarenlang met veel plezier fietst. Daarnaast zijn alle frames gemaakt van Toray T1200 93 g/m² koolstofvezels, met een afwerking van UD carbon. Dit biedt een uitstekende kwaliteit! In de onderstaande teksten en afbeeldingen vindt u alle race modellen. Hierbij wordt kort uitgelegd waarom wij voor dit model  hebben gekozen. Voor meer informatie kunt u altijd verder kijken. 


Sirocco SR-Aero 

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Er zijn nieuwe modellen ontwikkeld en de huidige modellen zijn allemaal vernieuwd. Om te beginnen met de SR-Aero. Dit model is in 2021 in ons assortiment gekomen. Hierbij maakten wij de stap naar een compleet nieuw concept. Alle kabels werden geïntegreerd door het frame en stuur. Deze stap hebben wij inmiddels met groot succes voltooid. De SR-Aero was in 2021 en 2022 een groot succes, mede door de lagere prijzen en de mogelijkheden in afmontage.  

De SR-Aero blijft zeker in ons assortiment. Dit top model reageert strak, zit comfortabel en ziet er gewoon heel gaaf uit! Voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometrie en montage kunt u klikken op de foto hiernaast! 


Sirocco SR-Speed

Door de toenemende vraag aan fietsen met een volledig geïntegreerde bekabeling, hebben wij besloten om een extra model toe te voegen aan ons assortiment. Bij het bestellen van een nieuw frame vinden wij het belangrijk dat iedereen dit model aan kan. De geometrie is ideaal voor de nieuwe norm. Met een rechte zadelpen zit u verder boven de bracket. Dit houdt in dat u meer op souplesse kunt rijden en een langere stuurpen kunt pakken. Zo ontwikkelt u een betere houding om nog sneller te kunnen fietsen. Daarnaast heeft de SR-Speed een nieuw design tegenover de SR-Aero. Dit geeft weer een nieuwe dimensie in ons veelzijdig assortiment.

LET OP: de levering van sommige maten kan slecht zijn, waardoor de levertijd kan oplopen tot 3 maanden.

Voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometrie en montage klik dan zeker op de foto hiernaast!


Sirocco SR-Strada

De SR-Strada is het nieuwste frame is ons assortiment. De SR-Strada is de opvolger van de SR-vibe. De SR-Strada heeft een compleet nieuw design en gaat zelfs tot maat 60. 

De SR-Vibe was het vorige allround model, omdat deze De Strada minder stijf is dan de Aero en Speed. De smallere buizen geven een comfortabel gevoel, maar in tegenstelling tot een endurance model is dit frame strak afgewerkt. Hierbij is de Strada perfect ontwikkeld voor de allrounder. 

Voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometrie en montage; klik op de foto hiernaast! 


Sirocco SR-Monza

Naast een aerodynamisch en allround model is het belangrijk om een endurance model te ontwikkelen. De SR-Monza leent zich daar perfect voor. Dit frame kwam in 2021 bij ons binnen. We waren in één opslag verliefd op dit model. Het enige nadeel... de kabels liepen buitenlangs. MAAR ook voor dit frame is er een nieuwe ontwikkeling. In 2023 is de SR-Monza ook te verkrijgen met alle kabels geïntegreerd. Dit betekent dat we sinds jaren weer een volledig assortiment hebben met verschillende modellen. 

Wilt u meer informatie over de SR-Monza? Klik dan zeker op de foto hiernaast!

In onderstaande video's een aantal handige tips om beter te kunnen fietsen!

Bent u zoek naar een custom geschikte racefiets, dan bent u bij Sirocco aan het juiste adres. Prijs kwaliteit zijn wij een van de beste in Nederland en België. Sirocco bied 3 modellen aan. Het topmodel SR-Aero staat bekend om aerodynamica. SR-Vibe staat bekend om allround en geschikt voor alle omstandigheden. SR-Monza is het nieuwe endurance model en geschikt voor lange afstanden.