Sirocco SR-Strada

De perfecte ballans tussen comfort en aerodynamica 

Sirocco SR-Strada

Een allround geometrie voor optimale prestaties

Wanneer de geometrie-waardes geanalyseerd worden, kunt u concluderen dat u alle kanten op kan met dit frame. Het frame heeft normale waardes wat betreft de geometrie en lijkt daarom veel op een traditioneel frame. Maar door de zadelpen en het balhoofdkopje dat in het frame valt, geeft dit weer een strak gevoel. Hierdoor krijgt u het echte aero gevoel op de fiets. Wij maken gebruik van een balhoofd lager van 1 1/2" onder en 1 1/2" boven. De maten van het frame zijn 48/51/54/57/60. De geometrie-waardes kunt u allemaal vinden in onderstaande afbeelding. Het gewicht van het frame is 940gr. ( 54cm) vork 410gr, zadelpen 115gr.

In tegenstelling tot de andere race modellen kunnen er ''maar'' 30mm banden in SR-Strada. Het frame kan gelakt worden naar eigen keuze. Dit geldt ook voor de af montage. Heeft u hiernaast specifieke wensen die niet op de configurator staan? Kom dan gerust langs in onze winkel voor meer informatie.

Waarom kiezen voor het Allround model SR-Strada?

Allereerst is dit allround model strak afgewerkt met een maximale stijfheid. Het frame heeft het uiterlijk van een Aero-model en geeft daarom op de vlakke wegen een aerodynamisch gevoel. Op de lange afstanden en ritten door de bergen, geeft de SR-Strada een comfortabel gevoel zoals u kunt merken bij een endurance model. Door de dunnere buisprofielen van SR-Strada kan de fiets strak door de wind snijden. Hiernaast is de zadelpenklem weggewerkt in de bovenbuis. Dus bent u op zoek naar een ideale racefiets voor alle omstandigheden om uw doelen na te streven in grand fondos of om prestaties te leveren in wedstrijden, dan zit u met dit allround model op de juiste weg.

Levering SR-Strada

De SR-Strada kunnen we snel leveren. We hebben normaal alle frames op voorraad. Wij streven er naar om een samengestelde fiets binnen 1 maand te kunnen leveren

LET OP: De levering is een schatting

Een complete fiets met alles erop en eraan

In onderstaande tabel vindt u de standaardmontage. Dit is de goedkoopste mogelijkheid die wij aanbieden. Alle prijzen die u ziet zijn inclusief 10% korting. Wilt u uw oude fiets inruilen? Dit kan via een handelaar. Wij ruilen niks meer in, de fiets wordt direct door geleverd.

 • Frame: Sirocco SR-Strada
 • Design: Uni
 • Groep: Shimano 105 R7020 2x 11
 • Zadelpen: Monocoque SPB seatpost UD carbon
 • Cockpit: Full carbon handlebar Sirocco
 • Wielset: Shimano Vision Team 30
 • Banden: Vittoria Zaffira 25/28mm
 • Zadel: Selle Italia X3 Flow
 • Bidonhouder: Tacx Deva 2x
 • Pedalen: Shimano RS500
 • Totaal: € 3.349,00 

Hieronder een aantal kleurencombinaties van de SR-Vibe, LET OP de Strada is een nieuw model.