''De ultieme ballans tussen prijs en kwaliteit!''

Sirocco SA-Evo

Uw avonturen beginnen hier!

Bent u klaar voor een nieuwe ontwikkeling?

🌟 De langverwachte terugkeer van de legendarische Sirocco SA-Evo is eindelijk een feit! En deze keer is hij beter dan ooit tevoren! Maak uzelf klaar om mountainbike-avonturen naar ongekende hoogten te tillen met dit gloednieuwe 2024-model.

🚵‍♂️ Met een schitterend nieuw carbon frame is de SA-Evo klaar om uw ritten te transformeren. Het lichtgewicht en ultra-stijve carbon zorgen voor een ongeëvenaarde wendbaarheid en snelheid op de trails. Geef uzelf een concurrentievoordeel terwijl u moeiteloos de bergen beklimt en met vertrouwen de afdalingen aanpakt.

💥 Maar dat is nog niet alles! Het frame heeft een geheel nieuwe look gekregen, waardoor u opvalt op elke trail. Met een moderne en opvallende esthetiek steelt u niet alleen de show, maar trekt u ook de aandacht van mede-mountainbikers.

⚙️ En laten we het Shimano SLX M7100 1x12-schakelsysteem niet vergeten! Dit topprestatiesysteem biedt een vlekkeloze en nauwkeurige schakelervaring, zodat u altijd de juiste versnelling hebt voor elke uitdaging die u tegenkomt. Schakel soepel door de verschillende terreinen en verleg uw grenzen met het vertrouwen van een ervaren professional. 

Grijp deze kans en zet de volgende stap in uw mountainbike-avontuur met de Sirocco SA-Evo. Verleg grenzen, overwin de trails en voel de adrenaline door uw aderen stromen. Wacht niet langer, kom nu langs en ervaar de sensatie van de ultieme mountainbike! 💪 

💰 We kunnen de SA-Evo aanbieden vanaf € 1.999,- met een Shimano Mix groepset 12s. Daarnaast kunt u hieronder de fiets upgraden.