De perfect start voor de beginnende gravel rider

SG-Atmos

Een unieke fiets voor € 1.799,-

SG-Atmos

Ontdek Je Avontuur met de Ultieme Gravel Bike!

Bent u klaar om uw fietservaring te verbreden? Maak kennis met de Sirocco SG-Atmos aluminium gravel bike, de perfecte metgezel voor u volgende avontuur, geprijsd op slechts € 1.799,-! Ontworpen voor de beginnende gravel rijder, de perfect fiets voor ruw terrein en weinig onderhoud. 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Shimano GRX-610 1x12 Groepset: Soepele schakelingen en betrouwbare prestaties, zelfs op het ruigste terrein. Met een breed scala aan versnellingen kun je zowel steile beklimmingen als snelle afdalingen moeiteloos aan.
  • Aluminium Frame: Ons aluminium frame biedt de perfecte balans tussen kracht en wendbaarheid. Het is gebouwd om ruige paden te weerstaan terwijl je comfortabel blijft op lange ritten.
  • Brede Banden voor Stabiliteit en Comfort: De ruime bandenspeling tot 45mm zorgt ervoor dat je een verscheidenheid aan ondergronden kunt bedwingen. Daarnaast is het frame perfect geschikt om racebanden te monteren. Zo kunt u de fiets gebruiken voor een slechte winter.
  • Veelzijdige Geometrie: De SG-Atmos geeft een comfortabel gevoel. Daarnaast is de geometrie afgeleid van een race frame. Zo kunt u de fiets perfect afstellen om u racefiets te evenaren. 

Waarom Kiezen Voor Deze Gravel Bike?

  1. Klaar Voor Avontuur: Gebouwd voor verkenning, deze fiets opent een wereld van mogelijkheden. Van weekenduitstapjes tot dagelijkse ritten.
  2. Beginnersvriendelijk: Ontworpen met de beginner in gedachten. Met een uitstekende groepset en onderhoudsvriendelijke onderdelen. Kunt u zich volledig focussen op fietsen.
  3. Prijs / kwaliteit: Voor slechts €1.799 krijgt u een hoogwaardige fiets, perfect om je gravelrijervaring te starten. De fiets in compleet inclusief pedalen

Wilt u de fiets upgraden? Helemaal geen probleem, wij bouwen de fiets vanaf het begin op. U kunt de fiets helemaal naar wens samenstellen.

Hieronder vindt u de prijzen en geometrie. LET OP, we hebben een standaard design om de prijs zo laag mogelijk te houden. Wilt u een ander design, dan komt er 50 euro bovenop.