Design 

Wat is uw droomdesign?

Bij het kiezen van een design staat u voor een aantal keuzes. Gaat u voor een Uni design, een design uit onze showroom of toch voor een zelfontworpen design? Alles is mogelijk tot een bepaald niveau. Maar de vraag blijft, welk design past bij mij? Hieronder wordt uitgelegd waarmee u rekening kunt houden bij het kiezen van een eigen design. 

Uni design (standaard)

Het Uni design is het standaard design dat wij gebruiken voor een complete fiets. Hierbij wordt geen meerprijs gerekend (alleen voor special colors en matte vernis). Wij gaan uit van 1 kleur + letters. Dit is een rustige keuze waarbij eenvoud de overhand neemt. Door het combineren van 1 kleur + letters krijgt u een strakke fiets waarvan u niet snel spijt gaat krijgen. Bovendien is dit design tijdloos...

Meerprijs € 0,- 

Showroomdesigns 

Een showroomdesign is ons eigen ontwerp. Bij het ontwerpen hebben wij bewust gekeken naar het frame, de hoeken en de vorm. Ook houden wij de trends van de andere merken in de gaten. Ieder jaar ontwerpen wij een aantal nieuwe designs. Hierdoor wordt uw fiets nog unieker.

Meerprijs € 100,- t/m € 175,- 

Eigen design

Een eigen design is heel persoonlijk. Let hierbij goed op de kleuren en maak het design niet te druk. Het overbrengen van uw ideeën aan ons is daarom heel belangrijk. Om deze reden adviseren wij u om alles duidelijk op papier te zetten. Zo kunnen wij u advies geven over de mogelijkheden en kunnen we kijken of we aan al uw wensen kunnen voldoen.

Meerprijs +- € 250,- 

Hieronder alle standaard kleurmogelijkheden (uiteraard kunnen alle kleuren mat gespoten worden)! 


Welke kleur(en) kunt u nemen?
Dit is waarschijnlijk de moeilijkste keuze, aangezien er meer dan tienduizend verschillende kleuren en miljoenen verschillende combinaties mogelijk zijn. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van 72 standaard kleuren. Mocht u toch niet de juiste kleur vinden, kunt u de juiste kleur kiezen uit een van onze kleurboeken. Let op: de kleur kan op een grote oppervlakte anders uitvallen dan in het boek. Een kleurstaaltje meespuiten zoals in de showroom kost € 15,-.

Combineer de juiste kleuren!
Gaat u voor een rustige of drukke combinatie? Let altijd op de juiste samenstelling van kleuren! Speciale kleuren kunnen het beste een rustige tegenhanger hebben. Kies in zo'n geval voor een rustig design. Zo komt de speciale kleur nog mooier over. Voor de rest zijn kleurencombinaties geheel naar eigen smaak en uniek.

Glimmend of toch mat?
Een matte fiets is sjiek en geeft een rustige tint aan de fiets. Mat is helaas moeilijk schoon te houden. Kies daarom voor een donkere kleur mat. Een glimmende fiets springt er altijd wat meer uit. Zeker bij een felle kleur is dit een ideale keuze. Daarnaast is glimmend beter schoon te houden dan mat.

LET OP: zorg voor de juiste combinaties en kleuren! Wilt u toch een gekke combinatie, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de keuze! 

Hieronder een kleine impressie van 2022/2023