Design 

Wat is uw droomdesign?

Bij het kiezen van een design staat u voor een aantal keuzes. Gaat u voor een Uni design, een design uit onze showroom of toch voor een zelfontworpen design? Alles is mogelijk tot een bepaald niveau. Maar de vraag blijft, welk design past bij mij? Hieronder wordt uitgelegd waarmee u rekening kunt houden bij het kiezen van een eigen design. 

Uni design (standaard)

Het Uni design is het standaard design dat wij gebruiken voor een complete fiets, Hierbij wordt geen meerprijs gerekend (alleen voor special colors en matte vernis). Wij gaan uit van 1 kleur + letters. Dit is een rustige keuze waarbij eenvoud de overhand neemt. Door het combineren van 1 kleur + letters krijgt u een strakke fiets waarvan u niet snel spijt gaat krijgen. Bovendien is dit design tijdloos.

Meerprijs € 0,- 

Showroom designs 

Een showroom design is ons eigen ontwerp. Bij het ontwerpen hebben wij bewust gekeken naar het frame, de hoeken en de vorm. Ook houden wij de trends van de andere merken in de gaten. Ieder jaar ontwerpen wij een aantal nieuwe designs. Hierdoor wordt uw fiets nog unieker.

Meerprijs € 50,- t/m € 125,- 

Eigen design

Een eigen design is heel persoonlijk. Let hierbij goed op de kleuren en maak het design niet te druk. Het overbrengen van uw ideeën aan ons is daarom heel belangrijk. Om deze reden adviseren wij u om alles duidelijk op papier te zetten. Zo kunnen wij u advies geven over de mogelijkheden en kunnen we kijken of we aan alle wensen kunnen voldoen.

Meerprijs +- € 250,- 

Hieronder alle standaard kleur mogelijkheden, uiteraard kunnen alle kleuren mat gespoten worden! 


Welke kleur(en) kunt u nemen?
Dit is waarschijnlijk de moeilijkste keuze, aangezien er meer dan tienduizend verschillende kleuren en miljoenen verschillende combinaties mogelijk zijn. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van 72 standaard kleuren. Mocht u toch niet de juiste kleur vinden, kunt u de juiste kleur kiezen uit één van onze kleurboeken. Let op, de kleur kan op een grote oppervlakte anders uitvallen dan in het boek. Een kleurstaaltje meespuiten zoals in de showroom kost € 15,-.

Combineer de juiste kleuren!
Gaat u voor een rustige of drukke combinatie? Let altijd op de juiste samenstelling van kleuren! Speciale kleuren, kunnen het beste een rustige tegenhanger hebben. Kies in zo'n geval voor een rustig design. Zo komt de speciale kleur nog mooier over. Voor de rest zijn kleurencombinaties geheel naar eigen smaak en uniek.

Glimmend of toch mat?
Een matte fiets is sjiek en geeft een rustige tint aan de fiets. Mat is helaas moeilijk schoon te houden. Kies daarom voor een donkere kleur mat. Een glimmende fiets springt er altijd wat meer uit. Zeker bij een felle kleur is dit een ideale keuze. Daarnaast is glimmend beter schoon te houden dan mat.

LET OP: zorg voor de juiste combinaties en kleuren! Wilt u toch een gekke combinatie. Bent u zelf verantwoordelijk voor de keuze! 

Kleine impressie van verschillende design 

Design Uni

SR-Vibe
Kleur 1. Grey parlemoer
Letters. Wit  

Meerprijs € 0,-

Frame: Sirocco SR-Vibe rims carbon
Groupset: Ultegra R8020
Wheels: Mavic carbon
Seatpost: Carbon 
Cockpit: Supra Combo
Tires: Continental 5000 25mm
Saddle: Selle Italia SL
Bottle cage: Tacx Deva


Design Special Color

SA-Elite
Kleur 1. Swift Green Chromecoat
Kleur 2. Peadcock Chromecoat 
Kleur 3. Dark Titanium 
Letters. Zilver 

Meerprijs € 150,-

Frame: Sirocco SA-Elite carbon 
Fork: Carbon
Groupset: XTR mix XT
Wheels: Carbon rim / XT naaf
Seatpost: BBB
Cockpit: BBB
Tires: Continental Bernstein Raceking 
Saddle: Selle Italia X3 Boost 
Bottle cage: Tacx Deva