''Discover the unknown''

Sirocco Gravel

Bent u klaar voor het grote onbekende?

Naast de ritten over onverharde paden, kunt u ook afwijken naar de weg of het bos. Voor beide frames is het mogelijk om banden te nemen tot 50mm breed. Hiermee kunt u perfect door het bos rijden. Met een extra wielset kunt u gemakkelijk de overgang maken naar de weg.

Kortom, u kunt letterlijk alle kanten op. U gaat op plaatsen komen waar u normaal niet zou komen. U slaat links of rechts een onverhard pad in zonder na te denken of het wel gaat. Door de brede banden kunt u met extra stabiliteit rijden. Dit zorgt voor een enorm comfort op lange ritten.

Bent u klaar om iets nieuws te ontdekken?

Fietst u regelmatig over onverharde paden of wilt u juist onverharde paden ontdekken? Dan bent u bij Sirocco op het juiste adres. De Gravelbike is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit wordt dan ook wel de fiets van de toekomst genoemd. Met deze alleskunner kunt u zowel offroad rijden als op de weg of in het bos. Hierbij staat u voor een aantal moeilijke keuzes. 

Gaat u voor een snel ritje of juist voor het grote avontuur? Is hier snelheid of comfort het belangrijkste? Met de Sirocco SR-Gravel is de keuze snel gemaakt. Alles zit in één; snelheid, comfort, grip en de fiets ziet er gewoon heel gaaf uit! In ons assortiment hebben wij 2 verschillende modellen: de SR-Gravel Aero & SR-Gravel Allround. Beide modellen zijn gemaakt van het beste materiaal carbon en beide frames hebben een comfortabele geometry. Een gravelbike is altijd langer dan een racefiets. Dit komt mede door brede banden. Deze creëren een langer frame. Tevens is het mogelijk om tassen, spatborden of extra bidons te monteren. Door de extra bevestigingspunten heeft het frame zó veel opties.

Assortiment Gravelbike

Ons doel is om IEDEREEN een fijne fiets te kunnen aanbieden. Hierin vinden wij het belangrijk om de fiets 100% naar eigen wens te maken. Daarnaast bieden wij 2 gravel frames aan in ons assortiment. U kunt een keuze maken tussen een aerodynamisch model of een allround model. Hierbij kunt u oneindig veel verschillende kleurencombinaties ontwerpen. Naast een eigen kleur vinden wij het belangrijk om een goed gevoel te hebben over een fiets. Wij hebben niet de intentie om extreem veel fietsen te verkopen. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is en jarenlang met veel plezier fietst. Daarnaast zijn alle frames gemaakt van Toray T1200 93 g/m² koolstofvezels, met een afwerking van UD carbon. Dit biedt een uitstekende kwaliteit! In de onderstaande teksten en afbeeldingen vindt u de twee gravel modellen. Hierbij wordt kort uitgelegd waarom wij voor dit model gekozen hebben. Voor meer informatie kunt u altijd verder kijken of langskomen in onze winkel!


Sirocco SR-Gravel Aero

In het najaar van 2022 hebben wij het nieuwe gravel frame gepresenteerd. Hierbij hebben wij bewust gekozen voor een aerodynamisch gravelframe, waarin alle kabels zijn weggewerkt. Door de toenemende vraag aan fietsen met een volledig geïntegreerde bekabeling, hebben wij besloten om een extra gravel model toe te voegen aan ons assortiment. Bij het bestellen van een nieuw frame vinden wij het belangrijk dat iedereen dit model aan kan. De geometry is ideaal voor een strakke houding, maar ook zeker voor een comfortabele zit. Daarnaast ziet het frame er gewoon fenomenaal uit!

Wilt u meer informatie over prijzen, kleuren, geometry en montage? Klik dan zeker op de foto hiernaast!


Sirocco SR-Gravel Allround

De SR-Gravel allround was het eerste frame in ons gravel assortiment. Sinds 2021 hebben wij dit model in ons assortiment. Dit allround model is comfortabel en ligt stevig op de weg. Dit komt mede door de traditionele buizen.

In 2023 hebben wij de SR-Gravel Aero opgenomen in ons assortiment. Dit betekent niet dat dit allround model komt te vervallen. We gaan juist door met de SR-Gravel allround. Dit frame biedt zeker zoveel mogelijkheden als het andere frame en is in tegenstelling tot de aero een stuk comfortabeler. Helaas lopen de kabels bij dit model langs buiten en deze gaan via het frame naar binnen. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel, want hierdoor is het veel makkelijker om balhoofdlagers en kabels te verwisselen. 

Klik op de foto hiernaast voor meer informatie over prijzen, kleuren, geometry en montage!