Wij staan voor u klaar!

             Gravel 

Bent u op zoek naar avontuur?! 

Dan is de SR-gravel de perfecte fiets voor u! Geen route gaat te ver voor deze gravelfiets. Wilt u over de weg rijden of toch het bos in? Deze fiets maakt geen verschil in terrein en brengt u naar elke bestemming. Zeer geschikt in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen. Hiernaast geeft deze fiets een comfortabel gevoel en de SR-gravel kan daarom ook gebruikt worden als endurance fiets. U heeft al een complete fiets met Shimano GRX-810 1x 11 voor €3.095,00. De laagste prijs voor de beste kwaliteit. Daarnaast heeft het frame veel nokjes om eventueel tassen of spatborden te monteren. Kortom, een echte alleskunner op het gebied van gravel! 

Voorraad groepen

Shimano 105 R7020 Disc 2x 11 - Beperkte voorraad

Shimano Ultegra R8020 Disc 2x 11 - Levertijd 4 maanden

Shimano GRX - 810 1x 11 - Voorraad

Shimano GRX - 810 2x 11 - Voorraad

LET OP: De levering van groepen is lastig te bepalen. De groepen die op voorraad zijn kunnen we direct leveren. Sommige groepen komen maar beperkt af. Groepen worden NIET los verkocht!

Dus kom op tijd om een fiets te bestellen! 

Choose your destiny

Het grote voordeel van Sirocco is dat wij de prijzen laag houden en daarnaast een grote verscheidenheid aan mogelijkheden hebben. Wij beginnen altijd met een standaardmontage. Dit is dan ook de laagste prijs. Wij geven u wel de mogelijkheid om eventueel zelf wielen mee te nemen of ander materiaal. Hieronder vindt u het standaard model SR-Gravel. Alle mogelijkheden kunt u nog veranderen en daarnaast kunt u zelf het design kiezen. Onderaan de pagina vindt u een PDF-bestand. In dit PDF-bestand kunt u alle mogelijkheden aanpassen om uw droomfiets te realiseren. Daarnaast staan alle meerprijzen erbij. Zo heeft u al een richtlijn van wat de fiets ongeveer gaat kosten. De prijzen zijn inclusief 10% korting. 

Sirocco SR-Gravel Disc 105 Shimano € 2.850,00

 • Frame: Asymmetric carbon fiber Vibe
 • Design: Uni color
 • Groepset: 105 Shimano R7020
 • Wielset: Shimano RS171
 • Bandenset: Continental Ultra Sport 32mm
 • Stuurbocht: Deda Zero 1
 • Stuurpen: Deda Zero 1
 • Zadelpen: Deda Zero 1
 • Bidonhouder: Tacx Deva 2x
 • Pedalen: Shimano SPD-520
 • Gewicht: 7.8kg
 • Maat: 49-52-54-56-58

  

Frame leverbaar vanaf:

Maat 49 - 1x Voorraad
Maat 52 - 1x Voorraad
Maat 54 - 1x Voorraad
Maat 56 - 1x Voorraad
Maat 58 - Besteld 

LET OP:

Kleuren en montage zijn allemaal nog te kiezen. Het gaat hier alleen om het frame.

Levering is afhankelijk van de groep.


Zelf uw gravelbike samenstellen!  

Heeft u specifieke wensen? Stel dan uw eigen fiets samen! In het onderstaande PDF- bestand kunt u alle mogelijkheden vinden. Heeft u naast de huidige keuzes andere wensen? Kom langs u de winkel, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen. 

Bent u opzoek naar een custom gravelbike? Dan bent u bij ons het juiste adres. Onze gravelfiets is ontwikkeld voor alle omstandigheden. Daarnaast zijn de mogelijkheden groot om alles zelf samen te stellen. Een allround fiets voor alle bedenkbare omstandigheden. Daarnaast kunnen er brede banden gemonteerd worden en uiteraard spatborden.