De Rosa 2023

De Rosa 2023

Naast Sirocco en Sensa verkopen wij ook De Rosa fietsen. De Rosa is een exclusief merk waarbij u zelf een racefiets of gravelbike kan samenstellen. Hierbij heeft u als klant de mogelijk om zelf een frame te kiezen, kleur, groepset en losse onderdelen. Dit geeft u de mogelijk om uw droomfiets helemaal zelf te kunnen samenstellen. Wij als Sirocco zijn bevoorrecht omdat de inporteur van De Rosa (Bicimondo) zich op circa 15 min van ons bevindt. Dit betekent dat wij bewust NIET gekozen hebben om een aantal showroom modellen weg te zetten in onze winkel. 

Bent u geïnteresseerd in een De Rosa fiets, komt u in eerste instantie langs ons. Hierbij kunnen wij informatie geven over alle mogelijkheden. Wanneer de interesse serieus wordt voor een aankoop van een De Rosa fiets, krijgt u de mogelijkheid om heel de collectie te bekijken bij Bicimondo. Vervolgens kunt u de fiets bestellen. Wij monteren de fiets en zetten uiteraard alles op uw maat.

In de onderstaande link kunt u een De Rosa zelf samenstellen. Zo vindt u ook alle mogelijkheden, prijzen en maten van alle De Rosa fietsen.

De Rosa collectie 2023

De Rosa SK Pininfarina 

De Rosa Merak

De Rosa Idol

De Rosa 838

De Rosa gravel