De Rosa 2024

De Rosa 2024

Naast Sirocco en Sensa bieden wij ook De Rosa fietsen aan. De Rosa is een exclusief merk waarbij u als klant volledig de vrijheid heeft om uw eigen racefiets of gravelbike samen te stellen. Dit houdt in dat u de keuze heeft uit het frame, de kleur, de groepset en de afzonderlijke onderdelen. Met deze opties kunt u uw droomfiets geheel naar wens personaliseren. Wat dit nog specialer maakt, is het feit dat de importeur van De Rosa, Bicimondo, zich op slechts 15 minuten afstand van onze winkel bevindt.

We hebben er bewust voor gekozen om geen showroommodellen van De Rosa in onze winkel te plaatsen. Dit omdat Bicimondo vlak in de buurt zit. Als u geïnteresseerd bent in De Rosa en meer wilt weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van uw eigen droomfiets, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen of onze winkel te bezoeken. Wij staan klaar om u uitleg te geven over deze modellen.

Bent u geïnteresseerd in een De Rosa fiets, komt u in eerste instantie langs ons. Hierbij kunnen wij informatie geven over alle mogelijkheden. Wanneer de interesse serieus wordt voor een aankoop van een De Rosa fiets, krijgt u de mogelijkheid om heel de collectie te bekijken bij Bicimondo. Vervolgens kunt u de fiets bestellen. Wij monteren de fiets en zetten uiteraard alles op uw maat.

In de onderstaande link kunt u een De Rosa zelf samenstellen. Zo vindt u ook alle mogelijkheden, prijzen en maten van alle De Rosa fietsen. Daarnaast vindt u hieronder al een kleine inpressie van kleuren en modellen.

De Rosa collectie 2023

De Rosa SK Pininfarina 

De Rosa Merak

De Rosa Idol

De Rosa 838

De Rosa gravel