Wij staan voor u klaar!

De Rosa 2022

De Rosa Idol Disc 

De Idol krijgt vanaf het seizoen 2020 een design upgrade, maar blijft absoluut zijn eigen stijl behouden.

De Arc Slope Geometry keert in de 4de generatie Idol terug en geeft de herkenbare vorm aan het frame. 
De vormgeving van het frame zorgt ook voor extra comfort aan de achterzijde. Het nieuwe frame is DISC-specifiek en heeft een volledige interne kabeldoorvoer voor zowel electronisch als mechanisch schakelen. Net als alle andere De Rosa's is de Idol volledig naar wens en budget af te monteren.

Custom paint is niet mogelijk. 

Vanaf € 4.415,- 


De Rosa Gravel 

Naast de huidige racemodellen heeft De Rosa ook een gravelfiets. Voor meer informatie over de gravelfiets kunt u langskomen in de winkel. 

Vanaf € 4.699,- 

DE ROSA SK PININFARINA

De uiterst succesvolle samenwerking tussen design studio Pininfarina en De Rosa krijgt een nieuw project voor het seizoen 2020. Vier jaar na de introductie van het eerste aero frame van de Rosa, de SK Pininfarina, volgt een DISC-specifieke doorontwikkeling op dit frame waarbij aero én elegantie de uitgangspunten waren.

Het klassieke silhouet van de rechte bovenbuis en de aero-vin met de uitsparing voor het achterwiel blijven behouden, maar de bovenbuis krijgt een vlak, ovalen vorm en het balhoofd is verruimd naar 1"1/2 lagers om een volledig interne kabeldoorvoer mogelijk te maken.

Daarnaast is de vorm en bevestiging van de zadelpen aangepast voor een betere klemming en meer comfort. Het nieuwe frame is DISC-specifiek en heeft een volledig interne kabeldoorvoer voor zowel elektronisch als mechanisch schakelen. Net als alle andere De Rosa's is de SK Pininfarina volledig naar wens en budget af te monteren.

Custom Paint is voor de de SK Pininfarina niet mogelijk.

Vanaf € 5.299,- 


DE ROSA KING

​De naam "King" is een constante in de collectie sinds De Rosa in 2003 haar allereerste carbon frame creëerde.

De King is door de jaren heen geëvolueerd met de meest actuele technieken voorhanden, maar de positionering als hoogwaardig, sportief frame dat prestatie en comfort combineert, blijft altijd gelijk.

De 7de generatie King is specifiek ontwikkeld voor de veeleisende rijder die lange afstanden wil kunnen maken en prestaties wil kunnen leveren tijdens bijvoorbeeld Gran Fondo's. Het frame combineert laag gewicht, grote reactiviteit en hoog comfort, wat zorgt voor uitstekende rijeigenschappen.

De King is uitgerust met een Direct Mount-rem onder de Bottom Bracket. Groot voordeel van deze positionering is de betere verdeling van de remkracht op het sterkste deel van het frame en de mogelijkheid om het "mannetje" op de staande achtervork weg te laten wat voor extra demping zorgt en het comfort ten goede komt.

De angst voor extra vuil op deze plaats is ongegrond omdat spatwater van het wiel juist van deze plek af spat. Bij de voorrem kan gekozen worden voor Direct Mount én traditionele montage. Daarnaast wordt er voor het seizoen 2020 een Disc-versie aangeboden die middels het Black Label concept op maat gemaakt wordt in Italië.

Vanaf € 5.399,- 


DE ROSA 2020 MERAK

De naam Merak keert in 2020 terug in het gamma van De Rosa. Een naam met een groot belang in de geschiedenis van De Rosa nadat 20 jaar geleden Vainstains wereldkampioen op de eerste generatie Merak werd.

De Merak wordt als lichtgewicht frame aan de top van het assortiment gepositioneerd. Hoewel eerder vermeld werd dat er een Direct Mount velgrem versie op de markt gebracht zou worden, heeft De Rosa besloten om het frame alleen in een Disc Versie uit te brengen.

De elegante, licht slooping geometrie met volledig interne kabeldoorvoer zorgt voor een extra "cleane" afwerking. Ten opzichte van de Protos, is de Merak iets meer all-round geconstrueerd en stelt het de rijder in staat op meer diverse terreinen uit de voeten te kunnen.

Voor welke rijder: Geschikt voor meer diverse terreinen. De keuze voor zowel de profrenner die deelneemt aan de Giro d'Italia als de consument die wil schitteren in een Gran Fondo.

Vanaf € 5.599,- 


DE ROSA 2020 PROTOS

De Protos blijft aan de top van het gamma als ultieme racefiets in de collectie. Het vlaggenschip van De Rosa wordt door renners van drie professionele ploegen gebruikt; Israel Cycling Academy, Nippo - Vini Fantini en Caja Rural - Seguros.

Het frame is beschikbaar in zowel een velgrem (Direct Mount) versie als DISC-uitvoering. De Protos kenmerkt zich door zijn uitgekiende race-geometrie en hoge stijfheids-/gewichtsratio. Het frame heeft een sterk reactie vermogen zonder zenuwachtig aan te voelen, uitstekend stuurgedrag en moet de door De Rosa ondersteunde renners het beste uit zichzelf laten halen in wedstrijden als Milaan-San Remo en de Giro d'Italia.

De Protos wordt als monocoque frame geconstrueerd in 4 verschillende carbonsoorten die op diverse plaatsen de best denkbare eigenschappen verwezenlijken. Zo kiest De Rosa voor optimale stijfheid in de bracket, het balhoofd en de zadelpenconstructie, zoeken ze een laag gewicht in de tussenstukken en plaatsen ze comfort aan de achterzijde.

Uiteraard is het frame geschikt voor zowel electronisch als mechanisch schakelen.

Vanaf € 5.490,-