Bent u op zoek naar een geschikte servicebeurt of reparatie voor uw fiets, dan bieden wij een kleine servicebeurt of een grote servicebeurt aan. Wij staan 5 dagen per week voor uw klaar. U kunt terecht met uw race-, atb-, cross- en hybridefiets. Wij maken tevens geen onderscheid tussen verschillende fietsenmerken, u kunt altijd bij ons terecht.

Onderhoudsperiode

Naast de beste kwaliteit servicebeurten biedt Sirocco de snelste onderhoudsduur voor uw fiets. Wanneer u een afspraak maakt op voorhand, is de fiets binnen 1 werkdag klaar. Zonder afspraak kunt u binnen lopen om uw fiets af te geven, dit duurt dan maximaal 3 werkdagen (afhankelijk van de drukte). Dit geldt zowel voor een grote – als voor een kleine servicebeurt.

U maakt een afspraak voor een reparatie

Wij geven aan wanneer dit in onze planning past

Uw fiets wordt gerepareerd (dit meestal binnen 1 werkdag)

U kunt de fiets volledig nagekeken ophalen

Wat heeft Sirocco u te bieden?

Naast de snelle onderhoudsbeurten, rekent Sirocco geen extra montagekosten bovenop de vervangende onderdelen. De prijs blijft gelijk aan winkelprijs. De enigste kosten die u extra kwijt bent, zijn de kosten van de servicebeurt. Dit allemaal in tegenstelling tot andere winkels, die voor elk vervangend product extra kosten rekenen.

Servicebeurt

In het verleden hadden wij een grote en een kleine servicebeurt. Maar nu hebben wij besloten om maar één servicebeurt aan te bieden. De grote servicebeurt was nagenoeg gelijk aan de kleine servicebeurt. De kabels kunnen alsnog los vervangen worden. Hiernaast hebben wij besloten om de fiets standaard te poetsen (alleen als de fiets een netjes binnenkomt, anders doen wij hier een sopje over). Een servicebeurt is vanaf €49.95,-. Dit is zonder de vervangende onderdelen. Wat kunt u verwachten bij een servicebeurt:

  • Balhoofd nakijken en invetten (indien nodig nieuwe balhoofdlagers)
  • Trapas nakijken en invetten (indien nodig nieuwe trapaslagers)
  • Trappers invetten (indien nodig vervangen)
  • Wielen richten en nakijken (indien nodig nieuwe lagers en/of nieuwe buitenbanden)
  • Zadelpen invetten
  • Kabels afstellen, zowel remkabels als derailleurkabels