Sensa 2024

Sensa 2024

Momenteel hebben we een beperkte voorraad aan Sensa fietsen. Deze kunt u vinden onder de pagina van voorraad & occasion

Dit jaar hebben we de beslissing genomen om onze showroom volledig om te gooien. We hebben ervoor gekozen om geen Sensa modellen te plaatsen in onze showroom. In plaats daarvan gaan wij ons komend jaar volledig richten op de Sirocco modellen, die we met trots aanbieden. 

Ondanks deze verschuiving blijft onze toewijding aan kwaliteit en keuze ongewijzigd. We willen benadrukken dat we nog steeds de mogelijkheid hebben om Sensa fietsen te bestellen. Sensa is een gewaardeerd merk met een ruime keuze aan modellen die aansluiten bij diverse behoeften en voorkeuren. Het goede nieuws is dat veel van de Sensa racefietsen, gravelfietsen en mountainbikes direct beschikbaar zijn. Dit betekent dat wanneer u een Sensa fiets wilt, we deze snel kunnen leveren.

Als u ge├»nteresseerd bent in Sensa, nodigen wij u uit om langs te komen. Samen kunnen we kijken naar de verschillende Sensa modellen, de beschikbare opties en de prijzen. In de onderstaande link kunt u alvast een kijkje nemen op de website van Sensa! 

https://www.sensabikes.com/