Bent u op zoek naar een nieuwe fiets? Kies dan voor de Sirocco!

Fietst u regelmatig in de Pyrenee├źn/Alpen/Ardennen of rondom uw thuis regio West-Brabant, Zeeland, Antwerpen? Dan zit u bij Sirocco op het juiste adres voor een customized roadbike, mountainbike of gravelbike. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan staat u altijd voor een aantal lastige keuzes.

Wordt mijn racefiets een aero, allround of toch een endurance model? Moet mijn mountainbike een vaste of geveerde voorvork hebben? Wat is het voordeel van een gravelbike? Voor welke groep moet ik gaan en wat wordt mijn afmontage?

Hier kunnen wij u optimaal mee helpen. Met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van racefietsen, mountainbikes en gravelbikes hebben wij veel kennis opgedaan om voor u een perfecte fiets samen te stellen. Wij luisteren naar uw wensen, budget en mogelijkheden. Dit allemaal voor de laagste prijs.

Bij ieder frame kunt u de fiets geheel zelf samenstellen. Het samenstellen kunt u doen via de ‘configurator’. De materialen die wij in de configurator gebruiken, hebben wij allemaal getest. Deze materialen komen qua prijs en kwaliteit het beste naar voren en daarom hebben wij besloten om deze te gebruiken. Stel uw fiets hieronder samen!

Racefiets samenstellen