Sirocco SR-Strada

De perfecte ballans tussen comfort en aerodynamica 

Sirocco SR-Vibe

Afbeeldingen zijn niet correct, het nieuwe frame is nog niet gelakt. Alle afbeeldingen zijn van de SR-Vibe 2019. De prijzen, geometrie en alle informatie zijn wel correct.

The allround perfection

De SR-Vibe levert op alle fronten een optimale prestatie. Of u nu op de vlakke wegen van Nederland rijdt, op de heuvelrug van Oudenaarde of toch in Alpen, dan is dit een perfecte fiets voor de omschakeling. Dit model maakt geen onderscheid in comfort. Het frame past zich aan op de omgeving. Daarom hebben wij dit model specifiek uitgekozen tot allrounder. U heeft al een complete fiets met Shimano Ultegra R8020 voor €3.499,00. Dit frame is zowel verkrijgbaar met alle kabels buitenlangs als binnenlangs. We hebben daarnaast nog een aantal ''oude'' modellen van 2019 over. Hier krijgt u € 250,- extra korting op. Bij deze frames lopen de kabels via het frame naar binnen zoals op de foto hierboven.

Waarom kiezen voor het Allround model SR-Vibe?

Allereerst is dit allround model strak afgewerkt met een maximale stijfheid. Het frame heeft het uiterlijk van een Aero-model en geeft daarom op de vlakke wegen een aerodynamisch gevoel. Op de lange afstanden en ritten door de bergen, geeft de SR-Vibe een comfortabel gevoel zoals u kunt merken bij een endurance model. Door de dunnere buisprofielen van SR-Vibe kan de fiets strak door de wind snijden. Hiernaast is de zadelpenklem weggewerkt in de bovenbuis. Dus bent u op zoek naar een ideale racefiets voor alle omstandigheden om uw doelen na te streven in grand fondos of om prestaties te leveren in wedstrijden, dan zit u met dit allround model op de juiste weg.

Een allround geometrie voor optimale prestaties

Wanneer de geometrie-waardes geanalyseerd worden, kunt u concluderen dat u alle kanten op kan met dit frame. Het frame heeft normale waardes wat betreft de geometrie en lijkt daarom veel op een traditioneel frame. Maar door de zadelpen en het balhoofdkopje dat in het frame valt, geeft dit weer een strak gevoel. Hierdoor krijgt u het echte aero gevoel op de fiets. Wij maken gebruik van een balhoofd lager van 1 1/2" onder en 1 1/8" boven. De maten van het frame zijn 49/52/54/56/58. De geometrie-waardes kunt u allemaal vinden in onderstaande afbeelding. Het gewicht van het frame is 940gr. ( 54cm) vork 410gr, zadelpen 115gr.

In tegenstelling tot de andere race modellen kunnen er ''maar'' 28mm banden in SR-Vibe. Het frame kan gelakt worden naar eigen keuze. Dit geldt ook voor de af montage. Heeft u hiernaast specifieke wensen die niet op de configurator staan? Kom dan gerust langs in onze winkel voor meer informatie.

Een complete fiets met alles erop en eraan

In onderstaande tabel vindt u de standaardmontage. Dit is de goedkoopste mogelijkheid die wij aanbieden. Alle prijzen die u ziet zijn inclusief 10% korting.  Inruil is mogelijk tot € 1.250,-.

 • Frame: Sirocco SR-Vibe
 • Design: Uni
 • Groep: Shimano 105 11s R7020
 • Zadelpen: Monocoque SPB seatpost UD carbon
 • Stuur: Deda Zero1
 • Stuurpen: Deda Zero 1 (Kabels via balhoofd)
 • Wielset: Shimano Vision Team 30
 • Banden: Vittoria Rubino 25/28mm
 • Zadel: Selle Italia X3 Flow
 • Bidonhouder: Tacx Deva 2x
 • Pedalen: Shimano RS-PD500
 • Totaal: € 3.199,00 
LET OP: op het ''oude'' frame krijgt u € 250,- extra korting 
Kleuren en montage zijn allemaal nog te kiezen. Het gaat hier alleen om het frame. 

Levering SR-Vibe

Door het vernieuwen van de SR-Vibe zitten we momenteel in een overgang. Dit betekent dat de oude modellen er uit lopen en vervangen worden door de nieuwe modellen. Daarnaast zijn alle nieuwe modellen ruim besteld, maar de levering van de frames laat nog even op zich wachten. We hopen de nieuwe modellen te kunnen leveren in de april 2023. De huidige SR-Vibe (zoals hierboven op de foto) van 2019 loopt er dus uit. Hier hebben we nog een aantal modellen van op voorraad, maar OP = OP. 

SR-Vibe kabels binnenlangs (model 2023)

We zitten vol tot minimaal half augustus 2023 

LET OP: De levering is een schatting, het kan gerust zijn de frames sneller binnen komen. Kom langs in de winkel, iedere week veranderen de leveringen

Hieronder een aantal kleuren combinaties op SR-Vibe