Loading...

Over Sirocco

Over Sirocco2017-11-14T19:54:14+00:00

Na de middelbare school ben ik,  Peter,  in 1985 in loondienst gaan werken als framebouwer. Na vijf jaar besluit ik als zelfstandige door te gaan en wel onder de naam Sirocco.

20161107_124010_resizedDit is het merk wat jaren daarvoor was verzonnen door mijn vader Jac van de Klundert, die vroeger in zijn schuurtje het vak aan mij  geleerd heeft. Ik ben in 1989 getrouwd  met Linda en samen besluiten we om de zaak verder op en uit te bouwen. Na een aantal jaren wordt dan ook het pand aan de Middenweg gebouwd, alwaar ik m’n vak nog beter kan uitoefenen en mijn vader het spuiten van de fietsen voor z’n rekening neemt. Linda doet de winkelverkoop en houdt zich bezig met de boekhouding.

Tot en met 2009 waren wij hier te vinden en vanaf begin 2010 kunt je ons nu vinden in de Dorpsstraat 39 in Woensdrecht.

In de beginjaren bouwde ik zelf de stalen frames die dan naar wens van klant werden afgemonteerd en gespoten in een customized Sirocco design. In de tweede helft van de negentiger jaren wordt het stalen frame meer en meer ingeruild voor een aluminium kader. Ook deze frames worden aangemeten met het professionele bikefitting meet systeem en afgemonteerd en gespoten naar de wensen van de klant.

Na de aluminium frames, deze zijn nog steeds wel in de collectie,  is sinds een aantal jaren het carbon frame met een sneltreinvaart op de markt gekomen. Ook deze frames worden nog steeds met hetzelfde concept aangeboden aan de klant. Het spuiten van de fietsen is inmiddels door mijn vader Jac overgedragen aan mijn broer Nico. Sinds 2009 heeft hij het spuiten van de fietsen voor zijn rekening genomen en is inmiddels ook als zelfstandige begonnen onder de naam NICOLOR. In Maart 2017 is onze zoon Pim ook in de zaak komen werken en is inmiddels ook zijn eigen bedrijfje in Carbon reparatie erbij begonnen www.carbonreparaties.nl

Aan de Dorpsstraat 39 in Woensdrecht is de winkel en ook het woonhuis zodat we je nog beter en sneller van dienst kunnen zijn. De winkel is niet alleen gespecialiseerd op het gebied van race, ATB en hybride fietsen, maar je kunt bij ons ook terecht voor allerlei andere artikelen zoals kleding, schoenen, helmen  en alle kleinere accessoires die benodigd zijn voor het fietsen.

Ben je nieuwsgierig ? Kom eens langs, wij vinden het fijn om je te ontmoeten en met een goede service en betrouwbaarheid je van dienst te kunnen zijn.