Kosten carbon reparatie

Kosten carbon reparatie2017-10-20T07:20:09+00:00

Basis offerte

Een offerte is moeilijk op te maken. In de onderstaande tabel staan de basis tarieven weergegeven. Deze gelden voor een simpele carbon reparatie. Zo kunt u zelf een schatting maken van de mogelijke kosten. Bij een ”normale” – of ”moeilijke” carbon reparatie komen er kosten bovenop het basistarief. Deze kunt u onderaan de pagina terugvinden. Naast de onderstaande kosten, zijn er een aantal onderdelen die wij bewust niet repareren. Dit zijn de voorvork, zadelpenklem en rondom het padje. Dit is te kwetsbaar om te repareren en dit risico willen wij niet nemen. Mocht het frame zodanig gescheurd zijn dat de kosten te hoog oplopen of dat het carbon echt niet meer te herstellen is, dan geven wij dit altijd duidelijk aan.

Hiernaast geven wij standaard 5 jaar garantie op uw carbon reparatie. Dit betekent dat u altijd garantie krijgt op het gedeelte waar het frame gerepareerd is. De 5 jaar garantie gaan in vanaf het moment dat uw fiets gerepareerd is. Dit wordt ook in de factuur weergegeven. 

 

Rondom de zadelpen

€ 125, incl. btw

Deel 3. basistarief

Rondom de bracket

€125,- incl. btw 

Deel 8. basistarief

Balhoofd

€ 100,- incl. btw

Deel 2. basistarief

Onderbuis

€90,- incl. btw

Deel 5. basistarief

Bovenbuis

€90,- incl. btw

Deel 1. basistarief

Zitbuis

€85,- incl. btw

Deel 4. basistarief

Achtervork

€80,- incl. btw

Deel 7A & 7B basistarief

Wiel

€75,- incl. btw

Niet altijd te herstellen

Nieuwe voorvork incl. spuiten

€250,- incl. btw

Deel 6. dit is op basis van 1 kleur + letters basistarief

Spuiten

€100,- incl. btw

Het bijspuiten van uw frame 1 kleur basistarief

Demonteren + monteren fiets

€75,- incl. btw

Nieuwe bracket pot / trapsas huis

€80,- incl. btw

Overzicht frame onderdelen

Hieronder vindt u een overzicht van het frame zoals wij het kennen. Zo kunt u zelf kijken welke onderdelen beschadigd zijn en wat de kosten ongeveer zullen zijn.  

De onderdelen zijn gescheiden in moeilijkheidsgraad van het repareren van uw carbonframe.

Aan bepaalde onderdelen moeten wij meer tijd besteden en hiervoor moeten wij meer materiaal gebruiken. Hierdoor zal de prijs automatisch stijgen.

Wanneer onderdeel 6 gescheurd is bieden wij een nieuwe voorvork aan. Dit allemaal voor uw eigen veiligheid.

 

Simpele carbon reparatie

Heeft u een klein scheurtje in uw frame? Vertrouwt u het frame niet meer? Dan kunnen wij een simpele reparatie snel oplossen zodat u de week nadien weer kunt fietsen. Dit valt onder een basistarief.

Geen extra kosten 

Normale carbon reparatie

Heeft u een scheur in uw frame? Dan is uw frame toe aan een carbon reparatie. Wij schuren uw frame op tot op de onderste carbon laag en bouwen het frame opnieuw op met carbonweefsels. Dit kan zonder het spuitwerk binnen één werkweek gedaan worden.

Extra kosten €25,- t/m €75,- 

Moeilijke carbon reparatie

Is uw frame doormidden of heeft het een hele diepe scheur? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leggen een mal in uw carbonframe, zodat wij het frame helemaal opnieuw kunnen opbouwen. Dit kan ook binnen één werkweek gedaan worden. Dit staat los van het bijspuiten.

Extra kosten €75,- of meer