OVER ONS

Mijn naam is Pim van de Klundert en ik ben 22 jaar oud. Samen met mijn vader, Peter van de Klundert, ben ik gestart met carbonreparatie van fietsframes. Dit nadat Peter 28 jaar geleden Sirocco personal bikes opgericht heeft. Sirocco is al vele jaren een bekend fietsenmerk in de regio Zuid-West Brabant. Om de mogelijkheden uit te breiden van Sirocco, zijn wij gestart met het herstellen van carbon.

Na het oefenen op een oud carbon frame, ben ik gestart met het volgen van een training carbon reparatie bij 4Repair op Business Park Aviolanda. Na het afronden van mijn training carbon reparatie, heb ik mijn training bij Sirocco personal bikes doorgezet. Na het perfectioneren van het herstel, ben ik bereid om elke carbon reparatie tot een succes te brengen.

Inmiddels ben ik 1 jaar carbon reparateur. In dit eerste jaar heb ik veel geleerd, de kwaliteit is een stuk groter en ik heb inmiddels veel meer kennis. Over het algemeen scheuren veel frames door een val. Elke frame is opgebouwd uit ongeveer 7 lagen carbon. Dit kan per merk verschillen, maar elke frame is hetzelfde opgebouwd.

Naast het repareren van het carbon kunnen wij het frame bijspuiten. Dit doen wij ook zelf. Sirocco is ons eigen merk en deze frame lakken wij zelf. Carbon Reparatie is bij Sirocco personal bikes gevestigd. Dit betekent dat u voor alle service met betrekking tot uw racefiets / crossfiets / mountainbike bij ons terecht kunt. Denk hierbij aan het bij spuiten, het herstellen van carbon en het in elkaar / uit elkaar halen van uw fiets. Dit allemaal voor een lage prijs en gegarandeerd garantie.

BETROUWBARE DIENSTEN INCL. 2 JAAR GARANTIE

Contact

Bent u ge├»nteresseerd in Carbon reparatie PV en wilt u contact met ons opnemen? Ga dan naar ”contact” en stuur ons een mail met een bijlage of neem telefonisch contact op met ons. In deze bijlage stuurt u een foto met de scheur of breuk van het frame. Zo kunnen wij een vrijblijvende offerte opmaken. Bovendien kunt u ons altijd een Whatsappje sturen met een toegevoegde foto.

Afbeeldingsresultaat voor calculatie maken

Basis offerte

Een offerte is moeilijk op te maken. In de onderstaande tabel staan de basis tarieven weergegeven. Deze gelden voor een simpele carbon reparatie. Zo kunt u zelf een schatting maken van de mogelijke kosten. Bij een ”normale” – of ”moeilijke” carbon reparatie komen er kosten bovenop het basistarief. Deze kunt u onderaan de pagina terugvinden. Naast de onderstaande kosten, zijn er een aantal onderdelen die wij bewust niet repareren. Dit zijn de voorvork, zadelpenklem en rondom het padje. Dit is te kwetsbaar om te repareren en dit risico willen wij niet nemen. Mocht het frame zodanig gescheurd zijn dat de kosten te hoog oplopen of dat het carbon echt niet meer te herstellen is, dan geven wij dit altijd duidelijk aan.

Hiernaast geven wij standaard 2 jaar garantie op uw carbon reparatie. Dit betekent dat u altijd garantie krijgt op het gedeelte waar het frame